13 October, 2009

selesai sudah...


penat..
bengang..
marah..
garang..
moody..
pening..

2 semua dah lepas..
sekarang aku dah lega..
akhirnya berjaya gak projek yg aku handle..
projek pe 2 ?

apa ! bila korang tgk bip ne,korang ingt aku handle bola jaring ke?...tolonglah

sebonarnya aku handle projek bola baling sempena Sucob..sblm ne aku ajk bola tampar je..
ne aku sendiri yg mengarah..layakkah aku...

sepanjang program 2 aku banyak dpt pengalaman baru..ada yg best ada yg membengangkan aku.ne aku nak cite sebelum ari kejadian,pagi 2 sebelum game esok..sila paham betol2..aku suh ajk aku p pusat sukan update padang..punya la angin aku bila ajk aku ckp staff kat sna tak taw pe2 pasal ne,padahal dekat dua minggu aku bagi surat kat sana,kesian kat aku wat surat,tp x de balasan..apa makan gaji b... ke.
pas2 bila puss skit janjilah ptg ne nak buat..kalau cam2 oklah jnji esk siap n boleh main,kalau x siap esk nak main kat mana atas jalan ke?
petang 2 aku tggulah,tiba2 pon call ckp kita kna wat sndri pdg,diorang x wat..hampeh betol,maw aku g bakar p.sukan..sabar2.jam kat kul 6 ptg dh knpa msa ne baru nk ckp x leh wat,ckp lah kul 8 mlm ke..
apa lagi dgn hati yg bengang n panas aku ajak ajk2 p wat padang..dari nk wat padang bola baling,jadi padang pe pn x taw,yelah kami mana ada pengalaman nak wat benda ne..biol betol,
kul 7.30 mlm 1 pdg x ciap ag,aku kul 8 mlm ada midsem mandrin plak,bukan main gelabah lg aku..adoi,nasib baik timbalan aku si pon cakap esk ada staff tlong wat padang pagi2 ag..aku x kira esk kul 8.30 game dh mula..korang wat la macamana skalipun..dah la pagi esok kul 9.00 am aku final exam public speaking.

pagi2 dlm 6.45 pg ag syafiq dah kejut aku ajk p padang,dengan x mandi..smayan subuh okkk. laju je aku p sana..sampai2 tgk abg staff dibantu ajk2 aku tgh wat padang..puhhh lega aku,pagi 2 aku mandi ujang je,aku pun tolong2 la gak agkt2 barang,pas2 kat2 kul 8 lbh aku balik ciap2 nak p exam,aku serah tugas aku kat pon..

balik exam terus je aku p sna,hebat gak aku,exam mula kul 9 smpai 11,kul 10.15 aku dh kuar,kira org terawal gak la kuar,tp ada ag yg awal kuar,mizz eny(lecture ps) asyik senyum2 je kat aku dalam maksud 2...hahaha.sampai sana tgk semua bjalan ngan lancar dar padangi kosong cam padang pasir dah sesak cam paking kete dkg 2..thankz ajk2 ku..terharu la plak..ajk2 aku memang hebat,x sia2 aku pilih korang join projek ne.kami lebih hebat dari p.sukan betol kan?
betol3 kata upin kpd ipin..

aku pun penat gak,sampai2 terus kena main,aku selaku pengarah projek n player dpp petronas..cezz tamak giler..tp x pe smgt kesukanan yang tinggi,smangat la sangat..
first game kami kalah,second games kami menang,1 team tarik diri,kami menang pcuma la and layak ke semi final,sami final kami kalah ngn team yg dapat johan..x malu la sangat..last skali kami dp tempat ketiga..penat gak dah lama aku x main benda ne,dah la tarning 2,3 je..rezeki kami..

abez games dalam kul 5.30,ajk pun dah penat,kulit dah gelap jd aku minatk ajk berkumpul n bersihkan padang.walaupun semua pnat tp ajk2 aku spoting wat keje dengan heppy,dalam ati x taw la kot2 dok myumpah kat aku..ikt kan ati aku maw tinggal je padang biar bersepah,tunjuk prtes kat p.sukan,tp x bleh kami bawak nama baik petronas..HIDUP PETRONAS

ne la gambar masa ari kejadian
SUCOB HANDBALL..



ne dia pada sebelah pagi,ajk2 wat garisan dalam ujang n pasang khemah..


geng -geng paling penting..makanan



gabungan semua ajk2..semangat berpasukan


gambar-gambar gak keje kena wat oii



team dpp ptronas..



mereka ada gaya tersendiri...hahaha


ajk-ajk yang terlampau..ne bila semua games da hbez..



sapa kah ini? tamakah dia?..hahaha

habezz sudah..
hari orenge sepetro..

..buat kerje dengan ikhlas jangan harapkan balasan..


1 comments:

miss zeila on 14 October 2009 at 14:44 said...

bgs2..dah update pasal bola baling..
nnt suh ihsan tgk muka die kat blog..hahaha
anyway sowi klu de cacat cela dari pihak ajk makanan..huhuh

 

inCikPait Copyright © 2008 D'Black by Ipiet's Blogger Template